Whatsapp Tek Seferlik Fotoğraf Göndermeyi Devreye Soktu

Whatsapp Tek Seferlik Fotoğraf Göndermeyi Devreye Soktu

Tıpkı Snapchat ve Instagram’da olduğu gibi, artık Whatsapp üzerinden de tek seferlik görüntüleme hakkına sahip olan fotoğraflar yollanılabilir hale getirildi. Whatsapp tek seferlik fotoğraf, son gelen güncelleme ile birlikte yürürlüğe girdi. Fakat, deneyimlediğimize göre, fotoğraflara giren kişi SS alırsa (ekran görüntüsü) karşı tarafa bildirim gitmiyor.

Whatsapp kaybolan fotoğraflar özelliği ile rakiplerinde bulunan bu özelliği uygulamaya entegre etti. Gizlilik konusunda, son gelen sözleşme önerisi ile birlikte büyük sayıda kullanıcı kaybı yaşayan Whatsapp, yenilikler ile kullanıcılarının güvenini geri kazanmak istiyor olabilir.

Whatsapp Tek Seferlik Fotoğraf Nedir?

Tek seferlik fotoğrafı tanımlamak gerekirse; gönderdiğiniz kişini yalnızca açtığı sırada görebileceği, açtığı ekrandan geri çıktığı zaman bir daha fotoğrafa ulaşamayacağı bir özelliktir. Whatsapp tek seferlik fotoğraf gönderimi sayesinde, kişiler yalnızca fotoğrafa bir kere erişim sağlayabilir.

Bu özelliğin kullanım alanlarının örnekleri oldukça çoktur. Kimi zaman çiftler arasında olan özel pozlar tek seferlik gönderilir kimi zaman ise önemli şirket belgeleri. Sorun ise gönderilen bu belgeleri, karşı taraf açtığı anda ss alırsa bildirim gelmemesi.

Yani, Whatsapp tek seferlik fotoğraf uygulaması, yeni bir güncellemeyle ekran görüntüsü alındığında bildirim özelliğini de aktif edebilir. Hatta aktif edilmesi gereken bir özellik olarak görülürse sizler bu yazıyı okurken çoktan aktif hale gelmiş bile olabilir.

Whatsapp Kaybolan Fotoğraf Nasıl Gönderilir?

Kaybolan fotoğrafları göndermek oldukça basit. Sizlere vereceğimiz yöntem sayesinde, oldukça kolay ve basit bir şekilde, tek seferlik fotoğraf gönderimi yapabileceksiniz.

Whatsapp kaybolan fotoğraf nasıl gönderilir;

  • Öncelikli olarak göndermek istediğimiz kişi ile mesajımızın içerisine giriyoruz.
  • Klasikleşmiş olan fotoğraf çekme bölümünü açıyoruz.
  • Dilediğimiz fotoğrafı çektikten sonra, alt kısımda yer alan yuvarlak içerisinde 1 işaretine tıklıyoruz.
  • Daha sonra karşımıza “fotoğraf yalnızca bir kere gözükecek şekilde ayarlandı” uyarısı geliyor.
  • Bundan sonra, sağ alt kısımda bulunan gönderme butonuna basarak tek seferlik fotoğrafımızı gönderebiliriz.

Tek seferlik fotoğraf göndermek işte bu kadar kolay. Blog kısmımızı ziyaret ederek sosyal medyalarda yer alan en son gelişme ve en yeni çıkan güncellemelerden haberdar olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.