Instagram’da En Çok Takipçisi Olan Hesaplar

Instagram’da En Çok Takipçisi Olan Hesaplar

Instagram, hemen hepimizin kullanmakta olduğu, resimlerimizi, reelslerimizi, hikayelerimizi paylaştığımız oldukça güzel bir sosyal medya aracı. Bu araç, öylesine ünlü kişilere ev sahipliği yapıyor ki, takipçi sayılarını gördüğünüz zaman şaşırmamak mümkün değil! Instagram’da en çok takipçisi olan hesaplar yazımızda, en fazla takipçi sayısına sahip olan hesapları ve onların sahiplerini yakından inceleyeceğiz.

Instagram’da bu kadar çok takipçisi olan hesapların, Instagram gelirleri de bir o kadar fazla. Gelirler konusunda da konuşacak çok şeyimiz olduğu için, onu daha sonraki yazılarımızın konu başlığı olarak ele alacağız. Instagram’da en çok takipçisi olan hesaplar;

1. Instagram (412 Milyon Takipçi)

Instagram üzerinde var olan en eski hesap “@instagram” hesabı olabilir. Instagram’ın kendi resmi hesabı olan bu kanalda, farklı türlerden pek çok Instagram içeriği paylaşılıyor. Hesabın kullanıcı sayısı her geçen gün artıyor.

Bir aralar instagramda en çok takipçisi olan hesap unvanı C.Ronaldo tarafından ele geçirilmiş olsa bile, güncel olarak Instagram yine birinci sırayı kapmayı başarmış gibi gözüküyor.

2. Cristiano Ronaldo (324 Milyon Takipçi)

Dünyanın en iyi iki oyuncusundan biri kimdir diye sorulursa; hemen herkes ilk iki sıraya Messi ve Ronaldo’yu koyacaktır. Dünyanın en iyi futbolcularından biri olan Cristiano Ronaldo’nun bir diğer özelliği ise Instagram’da “@instagram” hesabından sonra ki en çok takip edilen hesap olmasıdır.

Özellikle attığı goller ve oynadığı futbol ile tüm dünyanın beğenisini toplayan ünlü futbolcu, Instagram’dan da ciddi sponsorluk gelirleri sağlamaktadır. Cristiano Ronaldo instagramda en çok takipçisi olan kişi unvanına sahiptir. (Instagram kişi hesabı değil, bir kurum hesabıdır.)

3. Dwayne Johnson (259 Milyon Takipçi)

Hollywood yıldızı, eski Amerikan güreşi efsanesi Dwayne Johnson “@therock” nicki ile Instagram’da bulunmaktadır. Instagram’da büyük beğeni toplayan Dwayne Johnson’ın toplamda 259 milyon takipçisi bulunmaktadır.

Dwayne Johnson, Instagram sponsorluklarından oldukça büyük ve ciddi bir gelir elde etmektedir. 1 milyon takipçi sayısına sahip bir hesabın, bir insanı zengin edebilir. Aynı mantıkla bakıldığı zaman 259 milyon takipçi sayısı, insanı hayal edemeyeceği kadar zengin yapabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.