Instagram Video İndirme Nasıl Yapılır?

Instagram Video İndirme Nasıl Yapılır?

Instagram dünyanın en fazla kullanıcı sayısına sahip olan sosyal mecraları arasında yer almaktadır. Bu sosyal mecrada, her gün yeni videolar yayımlanmakta ve kişiler bu videoların nasıl indirilebileceğini merak etmektedir. Instagram video indirme nasıl yapılır? Çeşitli web siteleri üzerinden, Instagram videolarını kolay biçimde indirmeniz mümkün. Videoları indirmek için, videoların URL’lerine sahip olmanız ve de bir Instagram hesabınız olması gerekiyor.
Adım adım nasıl yapılır kısmımıza geçmeden önce, gizli hesaplardan video indirme işleminde bazı sorunlar ile karşılaşabileceğinizi bildirmek istiyoruz.

Web Sitesi Yardımıyla Instagram Video İndirme Nasıl Yapılır?

Instagram üzerinden video indirme amacına özel olarak tasarlanmış pek çok web sitesi bulunmaktadır. Instagram video indirme için tercih edebileceğiniz web siteleri ve onların kullanım metotları;
Savefrom
Sizlere birazdan linkini vereceğimiz web sitesi sayesinde, Instagram’da bulunan videoları kolaylıkla indirebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey, videonun bağlantısını karşınıza çıkan ekrana yapıştırmak ve yanında bulunan yeşil oka tıklamak.
Savefrom adresine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. Bu web sitesinde zaman zaman indirme sorunları (genellikle gizli hesaplarda) yaşanabiliyor.
All In One Downloader
Hemen hemen bütün sosyal medyalarda bulunan video ve resimleri bu adresten indirebilirsiniz. allinonedownloader adresine giderseniz, gizli hesapların fotoğraflarını bile indirebilirsiniz. Instagram video indirme için en sorunsuz çalışan site diyebiliriz.
Videonun yanı sıra hikaye, fotoğraf ve benzeri indirmelerinizi de bu site üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Video İndirelim
Yerli sitemiz olan video indirelim aracılığı ile de video indirme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Instagram video indirme işlemi için yerli sitemizi kullanmak isterseniz, buradan adrese gidebilirsiniz.

Instagram Video İndirme İşlemi İçin URL Bulma
Instagram üzerinden URL bulmak oldukça kolay. İndirmek istediğiniz videonun sağ üstünde yer alan alt alta 3 noktaya tıkladıktan sonra, bağlantıyı kopyala yazısına tıklamanız halinde URL kopyalanmış olacaktır.
Eğer, Instagram video indirme için masaüstü cihaz kullanıyorsanız, videoya tıkladığınızda arama çubuğunuzda çıkan linkin tamamını kopyalarsanız, videonun URL’sini elde etmiş olursunuz.
Web sitemizin blog kısmında, video indirme ve benzeri Instagram numaraları bulmanız mümkün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.