Instagram Takibi Bırakanlar Nasıl Kontrol Edilir?

Instagram Takibi Bırakanlar Nasıl Kontrol Edilir?

Instagram kullanıcılarının büyük bir bölümü, takipçi sayısı düştüğü zaman, kimin takipten çıktığını merak etmektedir. Instagram takibi bırakanlar uygulama ile kontrol edilerek bulunabilir. Bunun için 3. taraf uygulamaları indirmeniz gerekmektedir.

IOS ve Android üzerinden indirebileceğiniz uygulamalar sayesinde, sizleri takipten bırakanları doğrudan görebilirsiniz. Ancak Instagram takibi bırakanlar 3. taraf uygulamalara erişim izni verdiği için, hesabınızın şifresini paylaşmak zorunda kalırsınız. Kullanıcı adı ve şifre paylaşımı yaptığınız zaman, uygulama hesabınıza erişebilir. Bu da hesabınızı daha kolay çalınabilir bir konuma getirir.

Instagram Takibi Bırakanları Görmek İçin En İyi Uygulamalar

Takibi bırakanları takip edebileceğiniz uygulamaları sizlere vermeden önce belirtmemiz gerekir ki; kullandığınız uygulamalar sonrası yaşanabilecek her türlü olumsuz durum, tamamen sizlerin sorumluluğundadır. Instagram takibi bırakanları görmek için kullanacağınız uygulamalar sonrası olumsuz bir deneyim yaşarsanız, sitemizi bundan sorumlu tutamazsınız.

Google Play Store’da en yüksek oy alan uygulamalar ise şu şekilde:

  • Follower Analyzer – Instagram için takipçi analizi
  • Instagram İçin Bekleyen Eski Takip İsteklerini Gör (Programın Play Store’da ki tam ismi)
  • xReport – Profilime Kim Baktı Instagram Analiz

Bu programları ve benzeri programları kullanarak Instagram takibi bırakanları bulabilirsiniz. Programları indirdikten sonra, kullanıcı adı ve şifre bilgileriniz ile Instagram’a girer gibi giriş yapmanız gerekiyor. Ardından her programın kendine özel menüsünde yer alan işlemlere tıklayarak takibi bırakanları kontrol edebilirsiniz.

Takibi bırakanları görürken bir yandan da hesap güvenliğinizi elinizde tutmanız gerekir. Bunun için bu uygulamaları indirirken nelere izin verdiğinizi önceden gözden geçirmelisiniz.

Hesap Güvenliğini Artırma

Takibi bırakanları bulacağınız uygulamalar ile şifrenizi ve kullanıcı adınızı paylaşmadan önce, hesabınızda çift taraflı korumayı etkinleştirmenizi tavsiye ediyoruz. Çift taraflı koruma olduğu zaman, telefonunuza gelen onay kodu olmadan, hesaba kimse erişim sağlayamaz. Eğer indirdiğiniz uygulamaya SMS’leri okuma izni verdiyseniz, daha da dikkatli olmalısınız.

Instagram takibi bırakanları görmek adına seçeceğiniz uygulamayı iyi araştırmanızı sizlere tavsiye ediyoruz. Kimi zaman programlara verilen oylar ve programlara yapılan yorumlar sahte olabilir. Bu konulara da dikkat ederek en doğru uygulamayı seçmenizi tavsiye ediyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.