Instagram Hesap Dondurma Nasıl Yapılır?

Instagram Hesap Dondurma Nasıl Yapılır?

Instagram hesabınızı geçici olarak kapatmak istiyorsanız, nasıl yapılacağını öğrenmek adına yazımızın tamamını okuyabilirsiniz. Instagram hesap dondurma işlemi için tüm gereksinimler ve hızlı anlatımımız ile kolaylıkla hesabınızı dondurabileceksiniz. Kimi zaman başka işlere yoğunlaşmak kimi zaman ise sosyal medyadan uzak durmak için, Instagram kullanıcıları sık sık hesaplarını dondurmaktadırlar.

Instagram hesap dondurma gerçekleştirdikten sonra, yeniden hesabınızı aktif ederseniz, ilk 7 gün bir daha aynı hesabı donduramazsınız. Bunun bilincinde olarak dondurma ve yeniden aktif etme işlemlerini gerçekleştirmenizi tavsiye ediyoruz.

Instagram Dondurma (2021-2022 Dondurma Linki ile Birlikte)

Öncelikli olarak işleme başlamadan bir web tarayıcısı açmamız gerekiyor. Mobil cihazlarda yer alan Instagram uygulamasında, doğrudan hesap dondurma seçeneği yer almıyor. Bu sebeple Instagram dondurma sürecini web tarayıcıları üzerinden halledebiliyoruz.

Linkli Hesap Dondurma

Birazdan sizlere vereceğimiz link vasıtasıyla doğrudan hesabınızı dondurabileceksiniz. Hesabınızı dondurup, yeniden aktif ederseniz, 7 gün boyunca bu linki kullanamazsınız. Instagram dondurma linki için buraya tıklayabilirsiniz.

Dondurma işlemi, aynı zamanda geçici olarak kapatmak anlamına da gelebilir. Sizlere verdiğimiz linke tıkladıktan sonra, karşınıza çıkan sayfada ki gerekli yerleri doldurun. Ardından, “Hesabı Geçici Olarak Kapat” yazan butona tıklayın. Emin olduğunuzu belirttikten sonra, hesabınız geçici olarak kapanacaktır.

Linksiz Dondurma İşlemi

Linksiz biçimde dondurma işlemini gerçekleştirmek istiyorsanız, herhangi bir web tarayıcısı üzerinden www.instagram.com adresine giriş sağlamanız gerekiyor. Adrese, kullanıcı adı ve parolanız ile giriş sağladıktan sonra, sağ üste yer alan profil resminize tıklayıp, “Profil” seçeneğine giriş sağlayın.

Instagram hesabı dondurma işlemine devam etmek adına, profiliniz içerisinde yer alan, “Profili Düzenle” kısmına tıklayın. Karşınıza çıkan sayfanın en alt kısmında “Hesabımı geçici olarak kapat” yazan yere tıklayın.

Ardından gerekli kısımları doldurun ve Instagram hesabı dondurma konusunda emin olduğunuzu belirtin. Linksiz dondurma işlemi de bu kadar kolay.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.