Facebook’tan Takipçi Görme

Dünya üzerinde milyonlarca kullanıcıya sahip sosyal medya devi Facebook özelliklerine sürekli yeni yenilikler ekliyor. Facebook özellikleri arasına giren yeni yenilik ise kişilerin birbirlerini takip etmelerine olanak sunuyor. Ayrıca facebook’tan takipçi görme işlemi ile diğer sosyal medya hesaplarında olduğunu kendini takip eden ve beğenen kişilerin kim olduğunu öğrenebiliyor.

Facebook’ta Takipçiler Nasıl Görülür?

Facebook takipçi görme sayesinde özellikle profesyonel amaçlarla açılan hesaplar için birçok avantaj sağlar. Tanınmış ve birçok işletme sahip oldukları takipçilerle etkileşimde bulunarak daha fazla kullanıcıya ulaşırlar. Facebook uygulamasında sizleri kimin takip ettiğini bulmak şu adımlar izlenebilir.

  • Uygulamaya girişi yapın.
  • Yatay şeklinde bulunan üç çizgi simgesine dokunun.
  • Ad kısmına girin.
  • Sayfayı aşağıya kaydırarak hakkında kısma girin.
  • Kişi takip ediyor sekmesine dokunarak takipçi listesine ulaşabilirsiniz.

Bütün kullanıcılar basit bu işlemi gerçekleştirerek takipçilerini görüntüleyebilir. Takipçilerin görüntülenmesinde herhangi bir kota bulunmayıp kullanıcılar istedikleri takipçilerini görebilirler.

Facebook Takip Ayarlama Özelliği

Sosyal medya platformu olan Facebook’un kullanıcıları kendi takip işlemlerimi ayarlama durumu söz konusudur. Kullanıcılar istedikleri zaman takip etme seçeneklerini açma ve kapatma işlemini yapabilir. Takip etme özelliği herkese açık konumda bulunuyorsa herkes tarafından kullanıcı profili görülebilir.

​​​​​​Facebook Takipçi Açma Nasıl Yapılır?

Dolu bir arkadaş listesine sahip olan kullanıcılar başka kişileri takip etmek isterse takipçi özelliğini etkinleştirmesi gerekir. Bu yöntemle daha çok kişiye ulaşmak için tercih edilebilir. Böylece sizi takip eden kişiler zaman tüneline giriş yaparak mesajlarınıza yorumlarda bulunabilir.

Facebook Takipçi Kapatma Nasıl Yapılır?

Bazı kullanıcılar hesapların herkes tarafından görülmesini istemeyebilir. Bu özellik Faceboo’ta olduğu gibi İnstagram ve Twitter’de yer alıyor. Takipçi açma işleminde kullanılan adımlar kullanarak kimlerin görmesini veya görmemesini sınırlayabilirsiniz.

Facebook Kullanıcıların Takipten Çıkarılması

Facebook takip işlemi kullanıcıların isteğini bırakılmış bir işlemdir. Kullanıcılar istedikleri kişileri takip edebilir veya takipten çıkarabilir. Facebook’ta takip bırakma işlemin yapılması ile takip edilen kişinin yaptığı paylaşımlar da artık gösterilmemektedir. Facebook üzerinden hem arkadaşlık hem takipçi ilişkisi varsa takip durumu sona erirse bile arkadaşlık ilişkisi devam eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.