Instagram Güncellemesi Nasıl Olur?

Kullanılan Aygıtlara Göre İnstagram Güncellemeleri

İnstagram uygulamasında yapacağınız her türlü paylaşım ve hikayelerin düzgün yapılabilmesi güncelleme önem arz ediyor. Güncelleme yapılmadığı zaman bu uygulamadan yararlanılamıyor. Ayrıca İnstagram güncellemesi için aygıta bağlı farklı yolar izlenilmelidir.

En çok güncellemesi yapılan türler şunlardır;

  • iPhone Instagram güncelleme,
  • Android Instagram güncelleme,
  • Windows bilgisayarlarda güncelleme,

Günlük hayatta kullanılan telefon, tablet ve bilgisayar gibi birçok aletin kendine özgü işletim sistemleri bulunuyor. Bundan dolayı kullanıcıların kullandıkları aygıta göre güncelleme işlemini seçebilir.

iPhone Instagram Güncelleme

Adından anlaşıldığı bu güncellemeden yararlanılması için telefonun Apple şirketi tarafından üretilmiş olması zorunludur. Telefonda bulunan İnstagram uygulamasından kaliteli ve verimli bir şekilde kullanılması için bu güncelleme telefona indirilebilir. İlk olarak İPhone telefonunda bulunan ayarlar menüsüne girerek başlatılabilir. Bundan sonra App Store, İTunes kısımlarına giriş yapılır. Telefonda karşınıza çıkan güncellemeler bölümüne gelip başlat ibaresine tıklayın. Bu aşamalar yapıldıktan sonra Instagram uygulamanız güncellenmiş olur.

Android Instagram Güncelleme

Android işletim sistemlerine sahip telefonlara sahip İnstagram güncellemelerinde bazı adımlar izlenerek güncelleme yapılması kolaydır. Instagram güncelleme yapılacak Android telefonun uygulama mağazasına giriş yapıldıktan güncelle butonuna tıklayarak güncelleme yapabilirsiniz.

Windows Bilgisayarlarda Instagram Güncelleme

Telefonlarda olduğu bilgisayar üzerinden de İnstagram güncellemesini yapabilirsiniz. İlk olarak Microsoft Store yöntemi ile İnstagram uygulamasını kolay bir şekilde indirebileceğiniz gibi karşınıza çıkan güncelle butonu ile güncelleme yapabilirsiniz.

En Yeni Instagram Güncellemeleri

Hangi aygıt türü ile en son İnstagram güncellemesi yapmak istiyorsanız ise ilk olarak internete bağlı olmanız gerekir. Çünkü teknolojik aletler indirme ve güncelleme işlerinde wi-fi ağ bağlantısına ihtiyaç duyar. İndirme ve güncelleme işlemlerinde eğer sorun yaşıyorsanız internet bağlantınızda sorun var anlamına geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.