Youtube Kanal Açma Rehberi

Youtube Kanal Açma Rehberi

Bugün sizlere Youtube üzerinde nasıl kendi kanalınızı oluşturabileceğinizi anlatacağız. Youtube kanal açma rehber niteliği taşıyacak yazımızın tamamını okuyarak sorunsuz biçimde kendi kanalınızı açabilirsiniz. Youtube kanalınızı açarken ek tavsiyeye ihtiyacınız varsa yazımızın ilerleyen kısımlarında bu tavsiyeleri de bulabilirsiniz.

Yazımızın bir alt başlığında Youtube kanal açma adımlarını bulabilirsiniz. Bulacağınız adımları eksiksiz biçimde uygularsanız, sorunsuz biçimde kendi Youtube kanalınıza sahip olacaksınız.

Adım Adım Youtube Kanal Açma Nasıl Yapılır?

Öncelikli olarak Youtube adresine mobil veya masaüstü cihazınız vasıtasıyla giriş yapmanız gerekiyor. Youtube’a giriş yapabilmek Gmail hesabınızın olması yeterli. Gmail hesabınız ile Youtube’a giriş yaptıktan sonra;

  • Profil resminizin üzerine tıklayarak kanal oluşturmaya başlayabilirsiniz.
  • Profil resminizin üzerine tıkladıktan sonra karşınıza çıkan “Kanal Oluştur” butonuna tıklayınız.
  • Youtube kanal açma için gerekli tüm bilgileri buraya giriniz.
  • Kanalınızın genel kategorisini belirleyin.
  • Kanalınızı oluşturmak için karşınıza çıkan Youtube kanal açma şartları olursa bunları da kabul etmeniz gerekiyor.
  • Tüm bunları yaptıktan sonra, kanal oluşturmayı onaylamanız halinde, kendi kanalınıza sahip olacaksınız.

Youtube kanal açma işlemi için yapmanız gereken adımlar bunlar. Bu adımları eksiksiz biçimde uygulayarak kolay bir biçimde kanal açabilirsiniz.

Youtube Kanal Açacaklar İçin Ek Tavsiyeler

Youtube üzerinde kanal açma fikrine sahipseniz, öncelikli olarak kanalınızın genel kitlesi hakkında fikir sahibi olmalısınız. Kanalınızın hangi kitleye hitap edeceğini de, kendi kişiliğinize ve oluşturacağınız içeriklere göre belirlemelisiniz.

Youtube kanal açma esnasında en doğru kitleyi ve en doğru türü seçtiğinize eminseniz, içerikleri hangi sıklıkta paylaşacağınıza karar vermeniz gerekiyor. İçerik sıklığınızı belirledikten sonra, elinizden geldiği kadar düzenli şekilde paylaşım yapmalısınız. Eğer düzenli paylaşımlar yapmazsanız, kitle oluşturmak sizler için neredeyse imkansız olacaktır.

İzleyenlerinizi, abone olmaya ve like atmaya teşvik edici cümleleri video içerisinde abartmadan kullanın. Birçok kişi izlediği kanallara abone olmamaktadır. Eğer abone olmaları için izleyenleri uyarırsanız, olumlu sonuçlar almanız mümkündür.

Youtube kanal açma sonrasında izlenme, abone sayısı ve benzeri konular oldukça önem taşımaktadır. Abone sayınız ve aldığınız beğeniler ne kadar fazla olursa Youtube algoritmasının sizleri ödüllendirme oranı o kadar artacaktır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.