Türkiye’de Olmayan Youtube İçerikleri

Türkiye’de Olmayan Youtube İçerikleri

Youtube’a içerik üretme gibi bir fikriniz var fakat ne tarz içerikler üreteceğinize karar veremiyor musunuz? O zaman bu içerik tam sizlere göre! Türkiye’de olmayan Youtube içerikleri sayesinde, Youtube’da kendinize özgü bir tarz oluşturabilirsiniz. Oluşturacağınız içeriklerin Türkiye’de örneği olmadığından veya örneği çok az olduğundan, tüm ilgi sizlerin üzerinde olacaktır.

Türkiye’de olmayan Youtube içerikleri kimi zaman oldukça büyük maddi sponsorluklar gerektirse bile kimi zaman ise tamamen ücretsiz biçimde oluşturabileceğiniz içeriklerdir.

Ülkemizde Eşi Olmayan Youtube İçerik Fikirleri

Birazdan sizlere vereceğimiz içerik fikirlerinin Türkiye’de eşi benzeri bulunmamaktadır. Birazdan alacağınız içerik fikirlerini, ülkemize adapte ederek yayımlarsanız, oldukça güzel etkileşimler alabilirsiniz. İşte Türkiye’de olmayan Youtube içerikleri:

  • Araba Tamiri

Araba tamiri ile ilgili kanallar ne yazık ki ülkemizde bulunsa bile, konuyu en ince detayına kadar anlatan pek fazla kanal bulunmamaktadır. Eğer araba tamiri konusunda kendinize güveniyorsanız, bu konuda içerikler üretebilirsiniz.

Özellikle araba parçalarını, en ince detayına kadar söküp takabiliyorsanız, bu içeriklere olan ilginin oldukça fazla olduğunu bilmelisiniz. Böyle bir yeteneğe ve bilgi birikimine sahipseniz, araba tamiri kategorisi tam sizlere göre.

  • Teknik Fotoğraf Çekimi

Ülkemizde birbirinden farklı fotoğrafçılık kanalı bulunsa bile, teknik fotoğraf çekimini detaylı biçimde anlatan kanal neredeyse yok. Bu tür içerikler için COOPH kanalını örnek alabilirsiniz. https://www.youtube.com/channel/UCn5C6P1rxY6PEU6xUKapbCQ Buraya tıklayarak kanal ile ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Kanalın içeriklerine baktığınız zaman, ülkemizde bu tarz içeriklerin üretilmediğini rahatlıkla görebilirsiniz. Türkiye’de olmayan Youtube içerikleri arayışındaysanız ve fotoğrafçılık bilginiz bulunuyorsa bu türü denemelisiniz.

  • Restorasyon

Eski eşyaları yenilemek, eskileri tıpkı yeniymişçesine restore etmek, sandığınızdan fazla ilgi görmektedir. Ülkemizde henüz böyle bir kanal olmasa bile, bu tarz bir yeteneğe sahipseniz, muhakkak hızlı biçimde bir Youtube kanalı açmalısınız.

  • Ambiyans Kanalları

Çok fazla bir yeteneğe sahip olmasanız bile, ortalama kaliteye sahip bir kamera ile birlikte, oldukça güzel ambiyansları video kaydına alabilirsiniz. Bu türde ülkemizde bulunmamak ile birlikte, yurtdışında oldukça fazla ilgi çeken türlerden biridir.

Bu türü gerçekleştirmek için yapmanız gereken tek şey; güzel bir havaya sahip olduğunu düşündüğünüz yerleri, yürürken kayıt altına almak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.