Linkedin Rakipler Özelliğini Çıkardı

Linkedin Rakipler Özelliğini Çıkardı

Dünyanın en büyük profesyonel sosyal medya araçlarından bir tanesi olan Linkedin, şirketleri birbiriyle yarıştıracak olan rakipler özelliğini çıkardı. Linkedin rakipler özelliği platformun kalitesini artırmak ve şirketleri daha iyi analiz etmek amacıyla kullanılabilecek. Bu özellik hem şahsi kullanıcılar hem de şirketler için oldukça yararlı olacak.

Öncelikli olarak minimal düzeyde var olan şirketler bile, oldukça büyük düzeyde ki şirketlerle bile kendilerini kıyaslayabilecekler. Linkedin rakipler özelliği küçük veya büyük fark etmeksizin kişi veya kurumlar için oldukça güzel ek özellikler barındırıyor.

Rakipler Özelliği Hakkında Daha Fazla Bilgi

Rakipler özelliği ile iş dünyasında ki rekabetin boyutları doğrudan gözler önünde olacak. Kim bilir belki de şirketler, Linkedin rakipler özelliği kontrolü yaparak kendilerine yeni yol haritaları bile belirleyebilirler.

Aynı zamanda Linkedin bu özellik ile birlikte, şirketlere rakipleri ve içerisinde bulundukları rekabet hakkında tavsiyeler verecek. Bu da hali hazırda oldukça yüksek seviyelerde olan rekabetin düzeyini artıracaktır. Özellikle rekabette geri planda kalan şirketler, Linkedin’in verdiği tavsiyeler ile birlikte, kendilerini ön plana çıkarabilecekler.

Linkedin rakipler özelliği sosyal medya uygulamasında başlatılan bir kıvılcım olduktan sonra, gerçek hayatta var olan iş dünyasında da büyük yansımalar bulacaktır.

Tüm Dünyada Aktif!

Bildiğiniz üzere bu denli büyük değişimler, genel olarak dünya genelinde eş zamanlı olarak aktif edilmezler. Fakat Linkedin yaptığı güncelleme sonrasında, rakipler özelliğini eş zamanlı olarak global çapta aktif etti.

Şirketin yaptığı açıklamaya göre; Linkedin rakipler özelliği daha önceki tarihlerde, seçilmiş olan bazı kullanıcılar tarafından test edilmişti. Yapılan testlerin sonucunda olumlu geri bildirimler alınmış olacak ki rakipler özelliği tüm dünyada aktif hale getirildi.

Özelliğin tüm dünyada aktif olmasıyla birlikte, pek çok şirket bu özelliği kullanmaya başlayacaktır. Özelliği kullanan şirketler ile bu özellikten faydalanmayan şirketler arasında oluşacak farkı ise yakın zamanda göreceğiz.

Bizlerin görüşünü soracak olursanız, Linkedin rakipler özelliği iş dünyası için başlı başına yeni bir rekabet ortamı oluşturacak gibi duruyor. Bu özelliğin sunduğu verileri ve önerileri iyi takip edebilen şirketler, bulundukları konumdan daha iyi seviyelere çıkabilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.