Youtube Reklamsız Video İzleme

Günümüzde video içerik denilince ilk akla gelen platform Youtube. Ancak popülerleşmeye başlamasıyla birlikte reklam politikasında yeniliklere giden Youtube can sıkıcı boyutlara varan reklamlar ile youtube reklamsız video izleme konusunun gündeme gelmesine sebep oldu. Bu konuda Youtube’un Premium adını verdiği bir abonelik sistemi mevcut. Ayrıca çeşitli yöntemlerle Youtube’u reklamsız izlemek de mümkün. Bunları sizler için derledik.

Youtube Premium Nedir?

Youtube Premium aylık ödeme yöntemi ile çalışan bir abonelik sistemidir.

Bu yöntem ile:

  • Youtube videolarını arka planda oynatabilirsiniz. Bu sayede açtığınız içerik çalmaya devam ederken diğer uygulamarınızı kullanmaya devam edebilirsiniz.
  • Youtube videolarını ve oynatma listelerini indirerek daha sonra bağlantınız olmasa bile çevrimdışı olarak izleyebilirsiniz.
  • Youtube içerisinde bulunan milyonlarca içeriği reklamsız bir şekilde izleyebilirsiniz.

Ayrıca Youtube Premium’un bu özellikleri Youtube Music ve Youtube Kids’te de geçerlidir. Youtube Premium’u ilk ay ücretsiz deneyebilirsiniz. İptal etmediğinizde ise aboneliğiniz otomatik olarak yenilecektir.

Tarayıcı Eklentisi İle Youtube Reklam Kaldırma

Google Chrome’da Youtube reklamlarını kaldırmak için çeşitli eklentiler bulunmaktadır. Google Web Mağazasında arama yaparak bu eklentilere kolayca erişebilirsiniz. Bu eklentilerden kullanmak istediğinizi seçtikten sonra açılan pencerede “Chrome’a ekle” butonuna basın ve ardından Uzantı Ekle’ye basın.

Bazı eklentilerin kullanılabilmesi için internet tarayıcısının kapatılıp açılması gerekebilir. Bir eklentiyi yükledikten sonra beğenmezseniz ya da daha sonrasında kaldırmak isterseniz sağ üstteki eklenti işaretine tıklayıp eklentinin yanındaki üç çizgiye tıkladıktan sonra “Chrome’dan Kaldır” demeniz yeterli.

Android Cihazlarda Reklamsız Youtube

Android cihaz kullanıcıları için Youtube’da Premium özellikleri taklit eden pek çok APK uygulama mevcut. Ancak bu uygulamaları indirmeden önce iyi araştırmanızı tavsiye ederiz. Çünkü kötü niyetli 3. parti uygulamaları telefonunuzdaki verileri çalabilir ve hesabınıza ait bilgilere erişebilir.

Reklamsız Youtube Alternatif Çözümü

Son günlerde adını sıkça duyduğumuz Brave internet tarayıcısını indirerek herhangi bir eklentiye gerek kalmadan Youtube’u reklamsız izleyebilirsiniz. Hatta bu özellik sadece Youtube için değil bütün web siteleri için geçerlidir. Reklamsız internet deneyimi için bu tarayıcıyı da alternatif çözüm yolu olarak deneyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.