Tiktok Mavi Tik Nasıl Alınır?

Tiktok kullanıcıları tiktok mavi tik nasıl alınır? Ve ne yapılması gerekir merak etmektedir. Tiktok mavi tik alabilmek için öncelikle kullanıcıların kaliteli içerikler üretmesi gerekir. Çünkü Tiktok uygulamasında kaliteli ve ilgi gören içerikler keşfet bölümünde yer alacaktır.

Bu durumda da hesap sahibinin takipçi sayısı daha d artacaktır mavi tik alabilmek içinde takipçi sayısında önemli bir yere sahiptir. Mavi tik için takipçi sayılarının 1000 sayısına ulaşması gerekir. Takipçi arttırmak içinde artık günümüzde pek çok site takipçi satmaktadır sizlerde bu sitelerden yararlanarak kısa yoldan takipçi sayınızı arttırabilirsiniz. 100 takipçi olan bir hesaba kesinlikle mavi tik rozeti verilmez.

Mavi tik alabilmek için tik yok hesabının taşıması gereken özellikler şu şekildedir;

  • Fenomen olmak
  • Ünlü bir isim olmak
  • Marka olmak
  • Dergi ve gazetelerde paylaşılmış olmak
  • İnstagram uygulamasında mavi tik sahibi olmak

​​​​​​Bütün bunlar Tiktok uygulamasında mavi tik almayı hak kazanan hesapların özelliklerinden bazılarıdır.

Tiktok Mavi Tik Almak Mümkün Mü?

Tiktok hesabınızın mavi tik alması mümkündür. Bunun için Seo eğitimleri alınabilir. Bununla birlikte mavi tik alma sürecini hızlanabilir.

Tiktok Mavi Tik Nedir?

Geniş kitlelerin tanıdığı hesapların veya bir ünlünün hesabının germek hesap mı yoksa fake bir hesap mı olduğunu anlamak için kullanılan rozete mavi tik denir. Bu rozet instagram mavi tik mantığı ile aynıdır. İnstagram hesabının mavi tik sahibi olan bir kişinin Tiktok hesabında da mavi tik alması kolaydır.

Tiktok Mavi Tik Hilesi

Tiktok için kullanılan bir mavi tik hilesi yoktur. İnsanlar bu tuzağa düşmemelidir. Mavi tik hilesi yerine video kalitenizi arttırmanız ve bu alana daha fazla özen göstermeniz daha sağlıklı bir davranış olur. Mavi tik hilesi yapmak için tuzağa düşmemek gerekir.

Tiktok Mavi Tik Başvurusu

​​​​​​Tiktok mavi tik başvurusu Tiktok uygulaması üzerinden yapılır. Tabi tik başvuru için hesabınızın aktifliği çok önemlidir. Sürekli kullanmadığınız bir Tiktok hesabınız varsa mavi tik almanız çok zordur. Etkileşimi düzenli olan bir Tiktok hesabının mavi tik alabilme olasılığı ise çok yüksektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.