Tiktok En Pahalı Hediyeler

Tiktok günümüzün en fenomen uygulamalarından biri olarak milyonlarca takipçisi bulunan bir sosyal medya uygulamasıdır. Tiktok paylaşım yapma dışında paylaşım yapanlara bu işten para kazanmanın yollarını da değişik bir biçimde sunan özgün bir platform özelliğini korumaktadır. Takip ettiğiniz ve beğendiğiniz tiktok fenomenlerini desteklemek için onlara paylaşım esnasında çeşitli hediyeler ile gönderim yapma olanağı sağlamaktadır. Bu hediyeler sürekli güncellenebilmekte olup gönderim yaptığınız hediyenin karşılığı olan jetonlar sizin bakiyenizden düşülerek işlemler gerçekleştirilmektedir.

Tiktok bakiyenize ekleme yapmak için öncelikle bakiye yükle sekmesine tıklamak sonrasında da yüklemek istediğiniz tutarı seçerek işlemi tamamlamanız gerekmektedir. Tiktok uygulamasında güncel olarak en pahalı hediyeleri tiktok universe ,aslan , altın spor araba, görkemli şato, şahin roket, gezegen, yıldız araba gibi hediyeler oluşturmaktadır. 2022 yılında güncellenen hediyelerin tutarları 0.33 Türk Lirası ile 11.549,67 TL aralığında değişen ücret karşılığında satışa sunulmaktadır.

Tiktok Hediye Kazanma Şartları

Tiktok fenomenleri için geliştirilen hediyeler ve bunları kazanma yolları belirli şartlara bağlanmıştır. Bu şartlardan ilki ve en önemli olan tiktok paylaşımı yapan hesabın minimum 1000 takipçisi olma zorunluluğudur. Bu koşulu yerine getirdikten sonra açacağınız canlı yayınlardan hediye kazanma şansı doğabilmekle birlikte yayınlarınızın kaliteli ve özgün olması ve takipçi kitleniz gibi değişkenler hediye kazanım miktarınızı arttırıp azaltabilmektedir.

Tiktok uygulamasında kazanılan hediyeler güncel katsayılar ile çarpılarak hesabınıza yatırılabilmektedir. Bu tutarları paraya dönüştürebilmek için kazandığınız hediyelerin meblağının belirli bir tutarının üzerinde olması beklenmektedir. Güncel oranlarda 10.000 elmasın altında tutarlar şu an için paraya çevrilememektedir. Tiktok uygulamasında kazanılan her bir hediye cüzdan hesaba elmas cinsinden kayıt olmaktadır.10.000 elmasın güncel olarak yaklaşık değeri bugün itibari ile 78.000 TL civarında olmaktadır. Bazı durumlarda takipçi sayısı 1000’i aşmış kullanıcılar hesap açılışlarını eksik ya da hatalı girdiklerinden hediye alma şansını elde edememektedirler. Bu gibi durumlarda hesap açılış bilgilerinin özellikle doğum tarihi bilgisini tekrar gözden geçirerek güncellemek yerinde olacaktır. Tiktok uygulamasında hediye gönderebilmenin de belli şartları bulunmakta olup en başta 18 yaşından büyük olmak gerekmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.