Instagram Kullanarak Youtube İzlenme Sayısını Artırma

Instagram, son zamanların en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarının başında geliyor. Neredeyse tüm dünya tarafından kullanılan bu sosyal medya uygulamasının kullanıcı sayısı her geçen gün büyük oranlarda artmaya devam ediyor. Kullanım oranlarının artması ile beraber kullanım şekillerinde de oldukça farklılıklar söz konusu oluyor. Bazı kişiler sadece yakın arkadaşları ve çevresi ile fotoğraf ve video paylaşmak için kullanırken bazı kişiler ise içeriklerini daha fazla kişiye ulaştırmak ve bir kitle oluşturmak için uygulamayı kullanıyor.

Instagram Yolu İle Başka Uygulamalarda Popüler Olmak

Instagram oldukça geniş kullanıcı ağına sahip olduğu için başka uygulamalarda tanınmak içinde, bu yol tercih edilebiliyor. Örneğin bir satış sitesinde ürün satmak isteyen herhangi bir firma daha fazla alıcıya ulaşmayı hedefliyorsa Instagram aracılığı ile satış sayfasını tanıtarak alıcı kitlesini arttırabiliyor. Aynı şekilde ınstagram kullanarak youtube izlenme sayısını artırma da sık kullanılan yöntemlerden birisidir.

Instagram aracılığı ile Youtube’ de paylaşılan videolarda izlenme sayısını arttırmak için;

  • Instagram hikaye kısmından Youtube’ de paylaşılan videonun bağlantı linki paylaşılabilir.
  • Instagram gönderilerine Youtube videosu ile ilgili içerikler eklenebilir.
  • Instagram biyografi kısmına Youtube kanalının bağlantı linki eklenebilir. Bu şekilde Instagram üzerinden daha fazla kişiye ulaşmak daha kolay olacaktır. Bu yol ile Instagram kitlenizi, Youtube kanalına yönlendirebilir ve daha çok izlenme sayısı alarak gelir elde edebilirsiniz.

Instagram Hikaye Kısmından Youtube Linki Nasıl Paylaşılır?

Instagram uygulamasına girerek hikaye paylaşma bölümüne geçebilir, isterseniz daha önce çekilen bir fotoğrafa isterseniz yeni çekeceğiniz bir fotoğrafa bağlantı linki ekleyebilirsiniz. Bunu yapmak için öncelikle Youtube uygulamasına girerek, kullanıcıların görmelerini istediğiniz bağlantının linkini kopyalamanız gerekmektedir. Daha sonrasında Instagram hikaye ayarları kısmından “Bağlantı” kısmına tıklayarak, daha önce kopyaladığınız linki aynı kısma yapıştırmanız ve paylaşım yapmanız yeterli olacaktır. Hikaye paylaşımları 24 saat kullanıcılar tarafından izlenebilmektedir.

Instagram Biyografi Kısmına Youtube Linki Eklemek

En sık kullanılan yöntemlerden birisidir. Hikayeler sadece 24 saat yayında kaldığı için bu yöntem daha kalıcı bir yöntem olarak kabul edilir. Istagram biyografi kısmına Youtube videosunun veya Youtube kanalının linkini eklemek için, Youtube üzerinden gerekli bağlantının linkini kopyalamak gerekir. Daha sonra Instagram uygulamasına girerek, profil kısmından biyografi alanına kopyaladığınız linki yapıştırabilirsiniz. Bu sayede Youtube bağlantısına ait link siz kaldırmadığınız sürece orada sabit bir şekilde kalmaya devam edecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.