İnstagram Kaç Takipçiden Sonra Mavi Tik Alınır?

Takipçi Sayısına Göre Mavi Tik

Hesabın ve kişinin hangi pozisyonda yer aldığı detaylı olarak incelenir. Genellikle ünlü olan kişilerde mavi tik oldukça yaygın olarak görülür. Televizyon veya sosyal medyada herhangi bir işle uğraşan kişilerde mavi tik bulunabilir. İnternet üzerinde kişilerin ön plana çıkan özellikleriyle ilgili bilgiler toplanır. Instagram son derece popüler olan hesapları inceleme altına alarak mavi tik sunabilir.

Mavi Tik Kimlere Verilir?

Instagram uygulamasında ünlü olan hesaplar mavi tik alabilir. Mavi tik almanın belirli şartları bulunur. Mavi tik alabileceğini düşünen kişiler sistem üzerinden başvuru yapabilir. Yapılan başvuru neticesinde mavi tik alıp alamayacağı detaylı olarak gösterilir.

Mavi tik için belirlenen şartlar şöyledir;

  • Hesabın popüler olması
  • Hesap sahibini tanınmış kişi olması
  • İnternet sitelerinde veya haberlerde görülmesi
  • Herkes tarafından tanınıyor olması

Öncelikle mavi tik almanın belirli şartları bulunuyor. Mavi tik alacak olan kişilerin belirli kanallar üzerinde tanınması gerekir. Sistem tarafından araştırılan kullanıcılar şartları sağlaması mavi tik için önemlidir.

Mavi Tik Almak

Instagram uygulamasında mavi tik almanın belirli zorlukları bulunur. Özellikle kullanıcıların takipçi sayısı göz önüne alınmaz. Takipçi sayısının yükselmesiyle birlikte mavi tik almak mümkün değildir. Hesap sahiplerinin yaptığı işler neticesinde ünlü bir kimliğe sahip olması gerekir.

Mavi Tik Nasıl Alınır?

Mavi tik almanın önemli bazı prosedürleri bulunur. Hesapların hangi aşamada ve kimlere ait olduğu önemlidir. Ünlü olan her kullanıcı belirli şartları sağladığında mavi tik alabilir.

Mavi Tik Ne İşe Yarar?

Takipçi sayısı düşük olan kişilere de mavi tik verilebilir. Farklı medya ortamlarında hizmet sağlayan kişiler mavi tik alabilir. Tüm mavi tik şartları Instagram tarafından belirlenir. Aynı zamanda diğer hesaplardan ayrışmak için önemlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.