Instagram Uygulamasında Şifre Nasıl Sıfırlanır?

İnstagram şifre sıfırlanmasından bahsetmeden önce, İnstagram hakkında bazı bilgilendirmeler yapmanın doğru olacağını düşünüyorum. İnstagram, son zamanlarda en çok kullanılan sosyal medya araçlarından biridir. Bunun dışında İnstagram aracılığı ile birçok işlev gerçekleştirilmektedir.  

Arkadaşlarınızla, sevdiklerinizle, ailenizle kısaca çevreniz ve dünyanın diğer bir ucundaki insanlar ile iletişim kurmanız için size aracı olacaktır. Böylelikle İnstagram uygulaması aracılığa ile insanlara özel olarak mesaj atabilir, fotoğraf paylaşma gibi pek çok işlev gerçekleştirebilirsiniz.  

Fakat bu kadar özelliğin olmasının iyi yönleri olduğu kadar dezavantajları da mevcuttur. Günümüzde insanlar sosyal medyayı hayatlarının bir parçası olarak görmektedir. Böylelikle gidilen her yerde, içilen her içecekte, yenilen her yemekte insanlar bahsettiğim bu aktivitelerini İnstagram üzerinden diğer kullanıcılara sunarak, beğeni veya izlenme olasılığı uğruna paylaşmaya başlamıştır.  

Bunun ile birlikte sosyal aktiviteler yapılırken sosyal medya devreye girdiği için, yapılan aktiviteden zevk alma olasılığı oldukça azaldığı gerçeği ile yüzleşmek gerekmektedir. Günümüz teknoloji devrinin kaçınılmaz kavramı olan sosyal medyayı kullanırken, her yönden dikkatli olmanız gerekmektedir. 

İnstagram Uygulamasına Kaydolma ve Şifre Sıfırlama 

İnstagram uygulamasına kaydolmak için öncelikle kaydol seçeneğini seçerek gerekli bilgileri girdikten sonra hesabınızı aktifleştirebilirsiniz. Burada önemli olan şey ise kullandığınız mail ve telefon numarası ile kaydolmanızdır.  

Bunun sebebi ise şifrenizi unutursanız, hesabınızı kurtarmanın en kolay yolu mail ve telefon numarası ile şifre değiştirmektir. Böylelikle bu etmenlere ulaşımınızı kaybettiğiniz takdirde şifrenizi almanız sizin için biraz daha zorlaşacaktır.  

Şifrenizi unuttuysanız ve mail bağlantınız yok ise, telefon numaranız ile İnstagram şifrenizi değiştirebilirsiniz. Bunun dışında telefon numaranız kayıtlı değil ise ve mail bağlantınız varsa mailinize gelen bağlantı ile şifrenizi değiştirebilirsiniz.  

Hesabımda mail ve telefon numarası bağlantım yok. İnstagram Şifremi nasıl değiştirebilirim? Sorusuna cevap verecek olur isek, hesabınız telefonunuzda açıksa profilinizde sağ üst köşedeki üç çizgiye tıklayarak şifremi değiştire tıklayın. Burada mevcut şifre ve yeni şifre istenecektir. Bu işlemleri doğru bir şekilde gerçekleştirdikten sonra hesabınızın yeni şifresi aktifleşecektir. Bunun dışında şifrenizi unuttuysanız, Facebook bağlantınız ile şifrenizi yenileyebilirsiniz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

@Katen on Instagram
Bu hata mesajını yalnızca WordPress yöneticileri görebilir

Hata: 1 kimliğine sahip hiçbir akış bulunamadı.

Bir akış oluşturmak için lütfen Instagram Akışı ayarlar sayfasına gidin.